Gör det själv och andra tips och trix

DIY – Små amplar till vaser och sticklingar

Jag har tidigare visat ett superenkelt sätt att knyta en ampel. De där amplarna går lätt att variera i storlek genom att använda kortare eller längre snören när du knyter. Du kan också variera genom att använda olika material på snörena, till exempel är lädersnören väldigt fint.

Till sommarstugan har jag knutit ett gäng mindre amplar som passar till vaser så att jag kan hänga upp sticklingar och blommor jag plockat. Jag tycker det är så fint med lite grönt på väggen.

Jag har använt ett enkelt jutesnöre, det håller tillräckligt bra till vaser. Sen har jag anpassat snörlängden och satt knutarna lite tätare så att ampeln ska passa de vaser jag har.

Fler kreativa tips hittar du i de här artiklarna:

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *