Om Blomfantast

VÄLKOMMEN TILL BLOMFANTAST – BLOGGEN FÖR DIG SOM ÄLSKAR VÄXTER!

Jag har alltid älskat gröna växter i hemmet, men det har gått i perioder hur pysslig jag varit. Under en ganska lång period så prioriterade jag annat och köpte hellre nya växter än att ge dem den där lilla extra omsorgen som gjorde att de trivdes och frodades under lång tid. Under den perioden planterade jag sällan om någon växt, började den se dassig ut så åkte den ut.

Sedan ett par år tillbaka så har mitt växtintresse tagit fart och bara ökat och ökat. Nu pysslar jag som aldrig för. Tar sticklingar och förökar, ansar och håller efter. Jag är mer noga med vilka växter jag väljer, vill bara ha sådana som jag verkligen tycker om. Den första krukväxten jag började ta mig an lite extra var Elefantöra. Den är så enkel att få till fin och lätt att ta nya sticklingar ifrån. Så det är bra tips till nybörjaren.

Jag är på inga sätt någon expert, utan snarare en glad växtnörd som älskar när det växer och grönskar. I den här bloggen delar jag med mig av mina växterfarenheter, men också härliga DIY-tips och diverse inredningsinspiration med växter i fokus.

Jag hoppas du ska gilla bloggen!

Hälsningar Bodil “Blomfantast”