Inredning

Skapa snygga blickfång med sticklingar

Tidigare köpte jag alltid hem en fredagsbukett som en slags start på helgen, nu gör jag det nästan aldrig. Det känns ju lite onödigt när man har huset fullt av växter och en ständig ström av sticklingar på rotning. Dessutom är ju så snyggt att arrangera sina sticklingar.

Sticklingar

Ett tips är att samla på dig småvaser och glasburkar. På loppis brukar man hitta sånt för en spottstyver. Titta gärna efter olika former och höjd. Det blir snyggt när du arrangerar.

För att rama in dina sticklingsvaser och skapa ett stilleben så är det fint att använda en enkel bricka. Så effektfullt och vackert!

Använd väggarna

Det är också fint att använda väggarna för dina sticklingsstilleben. Det finns snygga väggvaser med hål baktill som gör det enkelt att hänga upp dem på väggen. På bilden har jag ett par sticklingar från gullranka. Som du kan se är rotbildningen kraftig. Gullranka kan nämligen stå hur länge som helst i vatten utan att protestera.

Andra inredningstips med växttema

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *