Gör det själv och andra tips och trix

Tips! Ormhassel som växtstöd

Växtstöd man kan köpa i butik är för det mesta rätt trista. Även om en mosstock kan vara praktisk, så är den ärligt talat inte så kul. Vill du låta en Rhaphidophora tetrasperma eller en Monstera adansonii klättra uppåt kan du istället testa att använda dig av en kvist Ormhassel som växtstöd.

En adansonii på mitt hemmakontor.

Både tetrasperma och adansonii har ju rätt glest mellan bladen när de växer vilket gör att växtstödet kommer att synas. Då får det gärna vara ett tjusigt växtstöd!

Ormhassel växer lite krokigt och hit och dit och får grenar som känns som små skulpturala skapelser. Perfekt som ett växtstöd som ska synas med andra ord! Trollhassel brukar gå att hitta i en del växtbutiker för en hyfsat billig peng!

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *