Tips! Trollhassel som växtstöd

Tips! Trollhassel som växtstöd

Växtstöd man kan köpa i butik är för det mesta rätt trista. Även om en mosstock kan vara praktisk, så är den ärligt talat inte så kul. Vill man låta en Rhaphidophora tetrasperma eller en Monstera adansonii klättra uppåt kan du istället testa att använda dig av en kvist trollhassel som växtstöd.

En adansonii på mitt hemmakontor.

Både tetrasperma och adansonii har ju rätt glest mellan bladen när de växer vilket gör att växtstödet kommer att synas. Då får det gärna vara ett tjusigt växtstöd!

Trollhassel växer lite krokigt och hit och dit och får grenar som känns som små skulpturala skapelser. Perfekt som ett växtstöd som ska synas med andra ord! Trollhassel brukar gå att hitta i en del växtbutiker för en hyfsat billig peng!

  Gillade du det här? Tryck på hjärtat!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *