Inredning

Rullvagnar – växtnördens bästa vän!

Är det nåt vi växtnördar lider brist på så är det plats för växter. Dessutom är vi oftast överhopade med attiraljer som behövs för vårt växtintresse, det handlar om krukor, jord, näring och you name it!

rullvagnar Ikea

Jag vill gärna tipsa om rullvagnar. Det är praktiskt men faktiskt också riktigt snyggt. De är mobila och kan flyttas runt efter behag. Kanske vill man flytta växterna efter årstid, till ställen där ljuset är optimalt. Den översta hyllan går att belamra med växter, medan de undre hyllorna kan rymma olika växttillbehör. Mer praktiskt än en vanlig hylla eftersom de lätt kan dras åt sidan när man ska städa. Inte så dumt, med tanke på att växter kan skräpa rätt mycket.

De här rullvagnarna är mitt senaste Ikeainköp och jag är otroligt nöjd med dem. De heter Nissafors och kostar rimliga 349kr styck.

Ett annat tips är klassikern bland Ikeas rullvagnar, Råskog. Den är så stadig att det går att stapla många tunga krukor i den utan problem.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *