Inredning

Vackra blomkrukor med grekisk touch

Det drar sig så sakteliga mot höst och då blir jag alltid mer sugen på att boa in mig och fixa till det mysigt hemma. Här kommer några blomkrukor jag kikat lite extra på inför höstboandet.

Blomkrukor med grekiskt tema
Kruknyheter från Affari of Sweden

Det här krukorna från Affari gillar jag mycket. De kanske inte är helt optimala för alla typer av växter, men otroligt snygga. Jag får lite känsla av antikens Grekland. Tjusiga som golvkrukor mot en ruff putsad vägg.

Blomkrukor från Affari som även finns i en gråsvart variant.

Blomkrukor med touch från antikens grekland
Kruka från Wikholm form

Lite mer romantisk känsla av det antika Grekland. Fint det med. Får för mig att det skulle passa bra med en stor murgröna i den här blomkrukan.

Ännu en tjusig kruka antik grekisk känsla. Fint med ett träd i, men växten får gärna vara lite högre än på bilden så att proportionerna stämmer bättre. Tänk två tredjedelar växt och en tredjedel kruka för att få rätt proportioner. Jag ser framför mig att den här krukan skulle passa riktigt bra till en hög uppstammad Dr Westerlund med en maffig krona.

Vill du ha handfasta tips på hur du kan tänka när du ska inreda med växter kan du läsa det här inlägget.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *