Krukväxter

Uppstammat palettblad – en uppdatering

För ungefär ett och ett halvt år sedan så skrev jag ett inlägg om att stamma upp palettblad. Palettblad går normalt sett bra mycket snabbare att stamma upp till ett ok resultat än Dr Westerlund. Tyvärr gick det inte så snabbt för min del.

Jag har fått en hel del frågor om det färdiga resultatet på mitt träd, men jag har inte faktiskt haft nåt att visa upp. Förra sommarens semester hade förödande inverkan på mitt lilla träd och jag blev tvungen att klippa bort hela trädkronan för att det skulle få starta om. Men skam den som ger sig!

Mitt lilla träd har sett rätt anskrämligt ut, ända fram tills nu när vårens solstrålar börjat göra sitt. Här ser du nu hur trädet ser ut i nuläget. Kronan får gärna bli lite större och yvigare, men det kommer den snart att bli. Det är massor av småblad på gång.

Normalt sett skulle jag säga att man kan få till ett hyfsat fint träd på en säsong.

Tips – prenumerera på nya inlägg!

Om du inte vill missa när nya inlägg publiceras så är mitt tips att du prenumererar på nya inlägg. Då får du hela det nya inlägget rakt i din mejl så snart jag publicerat det. Väldigt smidigt!

Läser du på din mobil kan du anmäla dig för att prenumerera nedanför det här inlägget, läser du på dator anmäler du dig till höger om inlägget.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *