Personligt

Tack för ett fint år!

För ett år sedan startade jag min blogg Blomfantast. Jag kände ett behov av att ha ett “eget rum” där jag kunde nörda ner mig ohämmat i allt som hör till växter i hemmet. Och vilket år det blivit! Nu i slutet av året har bloggen vissa dagar upp emot 1000 läsare, aldrig trodde jag väl att så många läsare skulle hitta till mig när jag startade bloggen! Stort tack till dig som kikar in hos mig och läser!

 

När jag tittar igenom statistiken från året så ser jag att det är några inlägg som är mer lästa än andra. Här kommer en topp-tre-lista.

 

3. Så får du din Doktor Westerlund att blomma

så får du din Dr Westerlund att blomma

 

Vi Dr Westerlund-fantaster vet att det inte är det enklaste att få den att blomma och det är inte ens säkert att vi vill att den ska blomma. Den är ju så fin ändå!  I det här inlägget får du tips på vad du kan tänka på om du vill att din Dr Westerlund ska blomma.

 

2. Sticklingskolan – ta sticklingar på rätt sätt

Experimentera med växter

 

I det här inlägget får du tips på hur du gör för att ta sticklingar på rätt sätt när det gäller de vanligaste växterna. Det visade sig vara något många var intresserade av, över 6000 personer har läst inlägget.

 

1. Stamma upp Dr Westerlund

 

Det här inlägget som tar upp hur du gör för att stamma upp Dr Westerlund. Det är ojämförlig etta på min topplista med över 10 000 visningar under året! Att stamma upp Dr Westerlund är tålamodsprövande, men så värt det när man ser resultatet.

Jag vill tacka för ett fint år och önska er alla en riktigt god jul!

Annons

2 kommentarer

 1. Jessica säger:

  Tack för din fina blogg! Dr Westerlund är helt fantastisk! Undrar om du har tips på hur man får palettblad att hålla sig fina under vinterhalvåret? Mina bara tappar massa blad och de nya tar lång tid på sig.

  1. Blomfantast säger:

   Tack snälla du <3 Jag har samma problem med mina palettblad, varje dag får jag sopa upp en sorglig hög med blad på golvet under dem 🙁 Jag får för mig att den torra värmen från elementen är en stor bov, men den är ju svår att göra nåt åt. Och ställer man palettbladet en bit in i rummet så blir det för mörkt under vintern.Det är verkligen att välja mellan pest eller kolera. Det är nog bara att gilla läget. Förra året gjorde jag helt sonika så att jag klippte ned ett par palettblad som såg miserabla ut på vårkanten. Jag klippte ned dem helt och de blev ganska snabbt mina finaste palettblad, stora och buskiga.
   Ha en fin jul! /Bodil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *