Blomfantast tipsar

Ett mysigt tips – Snigelpostklubben!

Idag vill jag tipsa en riktigt mysig sak: Snigelpostklubben! Att vara växtnörd och pyssla med växter är ju lite av att sjunga långsamhetens lov, det är rogivande och lugnande. Snigelpostklubben är precis just det också.

Jag upptäckte klubben på Instagram, blev nyfiken och gick in på hemsidan. Det såg roligt ut så jag beslöt mig för att testa. 

 

Vad är snigelpostklubben?

Snigelpostklubben är för dig som gillar att få annat än räkningar i brevlådan. Klubben drivs av ett par privatpersoner som gör ett storartat jobb med att administrera allt. I klubben publiceras regelbundet olika brevteman som du kan anmäla dig till. Jag anmälde mig till temat #dengrönavågen som handlade om odling. Hur man tolkar temat är upp till var och en. 

Man förbinder sig att skicka ett brev till en adress man får sig tilldelad och så får man sedan svar från den personen. Din adress förmedlas också till en person som skickar ett brev som du ska svara på inom en given tidsram. Du behöver inte fortsätta att brevväxla.

Så himla härligt att få rolig post i brevlådan som omväxling! Och så skoj att se hur andra tolkat temat!

Jag skickade iväg ett par sticklingar av Dr Westerlund och svaret med innehåll ser du på bilden här ovanför: En liten stickling av ett Palettblad och en hemodlad Chili med tips på olika recept att använda den i!

 

 

Nu har den lilla pyttesticklingen blivit så här stor! Vilken sorts palettblad det är vet jag faktiskt inte, men fint är det.

Vill du kika på Snigelpostklubben så hittar du deras hemsida med massor av info här. De finns även på Instagram som @snigelpostklubben. 

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *