Veckans vÀxtfix

💧 Veckans vĂ€xtfix – Hemester och vattningshjĂ€lp

Den hÀr veckan har jag varit pÄ en liten minisemester. Bara nÄgra dagars hemester, men ÀndÄ.

I vanlig ordning sĂ„ flyttade jag in de törstiga paletterna en bit i rummet. VĂ„r tonĂ„ring stannade hemma, men jag litar inte riktigt hans vattnings-skills 🙂 Vi brukar köra med Facetime nĂ€r han ska vattna och det funkar för det mesta rĂ€tt bra, men lite Blair witch project Ă€r det allt. SkrĂ€ckfilm med hjĂ€lp av skakig handkamera. SĂ„ jag tog det sĂ€kra före det osĂ€kra och gjorde en liten omgruppering.

Turen gick till Ulvön, en riktig pÀrla som ligger ute i havet vid Höga kusten. Mysigt, pittoreskt och alldeles fantastiskt vÀder. Dit ska jag absolut Äka fler gÄnger!

PÄ vÀgen hem över Höga kusten bron. Vackert!

VÀl hemma upptÀckte jag att min hibskus Snow queen fÄtt en utslagen blomma. Glad som attan att jag hann fÄ se den. De Àr nÀmligen rÀtt förgÀngliga hibiskusblommorna, 1-2 dagar Àr de utslagna innan de ramlar av.

Annons

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *