Personligt

Magiska skogspromenader

Att naturen har en positiv inverkan på hälsan är ingen inbillning, det finns numer belagt i forskningen. Jag är kanske inte den som ger mig ut på långa strapatser med tält och Trangiakök, men jag gillar verkligen att ströva runt i skog och mark och insupa naturen. Jag tycker skogen är magisk!

Min sommarstuga ligger nere vid sjön i ett område med massor av skog. Jag älskar att promenera runt där på små stigar och skogsvägar. Och trots att det är mina barndomstrakter så upptäcker jag nya saker hela tiden!

Som till exempel små fallfärdiga ruckel helt inbäddade i grönska. Rester av människor som en gång bott och brukat jorden, numer helt dolt i skogen. Historiens vingslag.

Det här är resterna av ett fähus tror jag. Taket har ramlat in och inte mycket återstår.

Men en gammal lucka i väggen där man kastade ut dyngan från djuren, påminner om att här en gång sjudit av aktivitet.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *