Odla

Social distance-projekt

Egentligen påverkas jag ju inte alls av Coronaläget i mitt arbetsliv. Jag jobbar ju alltid hemifrån, så det är liksom ingen skillnad. Jo, jag har en son som pluggar hemifrån, eftersom gymnasieskolan är stängd. Men han är ju ganska självgående, så det är egentligen inget som stör min vanliga lunk.

Ändå kommer jag på mig med att känna mig instängd och min hjärna spinner iväg i en massa framtida projekt som jag helt plötsligt vill planera precis just nu istället för att göra det jag ska göra.

Odlingsskåp

Jag visade ju mina små tomatplantor för ett tag sedan. Nu har jag kommit på att jag ju inte har nånstans att plantera ut dem när de blir större. Jag äger inget växthus och har ingen helt skyddad plats där krukorna kan stå som de är. Det blåser lite för mycket hos mig för att de ska trivas utan skydd.

Alltså måste jag ha ett odlingsskåp. Och jag måste ha det nu!

Helt irrationellt eftersom vi fortfarande har snö ute här där jag bor, men jag kan inte tänka på nåt annat i nuläget.

Så nu jag har googlat och googlat och jag tror att jag hittat min favorit.

Ett enkelt odlingsskåp i trä från Icahemma. Trist nog verkar det inte säljas i nuläget. Jag hittar det i varje fall inte på deras hemsida. Jag får väl googla vidare, men om du har nåt tips om ett odlingsskåp i en vettig prisklass så hojta gärna till. Jag kan som sagt inte tänka på nåt annat just nu.

Annons

2 kommentarer

  1. Therese säger:

    Litet tips ; Ikea har haft liknande tidigare år

    1. Blomfantast säger:

      Åh, det har jag missat. Då ska jag hålla utkik! Tack för tips <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *