Gör det själv och andra tips och trix

Tips till förvaring av växtprylar

Vi växtnördar svämmar ofta över av diverse krukor och prylar till växterna. Ofta vill man ha det nära till hands, men det ser ju rätt stökigt ut att ha det ståendes framme nånstans. Själv har jag en hel bänk full av krukor och förutom att det blir rörigt så tar det upp mycket yta som bättre behövs till annat. Så nu har jag gjort slag i saken och fixat en bättre förvaring.

Jag älskar Ikeas rullvagn Råskog, den är toppen till all möjlig förvaring. Till exempel har min lilltjej en vagn på sitt rum som är fylld av pyssel och pennor och jag har en vagn ute i mitt varulager fylld med packtejp, snören och annat som behövs när man skickar paket. Nu råkade jag få en vagn över när jag höll på och rensade och kom på att den blir perfekt till blomkrukor, sprayflaskor och annat nödvändigt.

Nu har jag placerat alla de krukor jag för tillfället har över i vagnen. En Rumsgran som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med nu efter jul fick en tillfällig plats i vagnen i väntan på bättre tider.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *