Personligt

Ett frankofilt inlägg

Jag befinner mig ju i Paris för att gå på mässa. Kul, men också ont i fötterna av alla kilometer man avverkar i den gigantiska mässhallen. Meningen är ju att jag ska spana in fina inredningsprylar, men jag finner mig allt som oftast spejande efter krukväxter och krukor. Hopplöst!

Här kommer ett axplock av krukväxtrelaterade saker jag snubblat över. Bara mobilbilder så ingen superkvalitet.

Häftiga vägghängda krukor. Maffigt i en så där stor samling.

Största bladet av Gullranka jag någonsin sett! I en inredningsmonter jag inte minns vad den innehöll i övrigt.

Härligaste montern var förstås Bergs Potter, som förutom att ha finaste krukorna också förstår att använda lite roligare växter.

Palettblad i gul kruka. Tjusigt, men som växtnörd ser man genast hålen i bladen på plantan längst fram och börjar fundera. Är det något kryp som varit där och smaskat?

Sen har jag också uppfyllt uppdraget att få med mig något planterbart hem. En liten ekplanta från Growforit.dk. Återstår att se om den överlever hos mig, men nog vore det kul med en ek uppe i Jämtland!

Nu dags för middag på en Libanesisk restaurang. Vi hörs!

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *