Blomfantast tipsar Inredning Krukväxter

Urban Jungle Bloggers

Följer du Urbanjunglebloggers som blogg eller på Instagram och Pinterest? Om du gör det så har du sett vilken fullkomlig explosion av gröna oaser som delas där. Där finns inspiration till tusen, så om du inte följer är det ett tips att du gör det!

 

Vilka är Urban Jungle Bloggers?

Urban Jungle Bloggers startades av de två inrednings- och växtentusiasterna Igor Josifovic och Judith de Graaff i Paris år 2013. De beslutade att varje månad tolka ett gemensamt växttema i sina bloggar. Efter hand bjöd man med andra bloggare att tolka gröna teman i inredningen och nu några år senare består Urban Jungle Bloggers av ett kollektiv av 1200 växtentusiaster från hela världen. 

 

Boken Urban Jungle – Leva och inreda med växter

Nu har de två grundarna äntligen gett ut en bok. Boken tar dig med till fem gröna hem runt om i Europa där vi får en inblick i hur de tänker kring växter. Vi får massor av inspirerande inredningsbilder med det gröna i fokus och en hel del pysseltips om hur du t ex gör en ampel eller en piedestal. Insprängt finns också massor av skötselråd kring några av de trendigare växterna. 

 

Urban jungle bloggers

 

Och tänk att en av mina favoritväxter, Oxalis Triangularis, har fått ett eget kapitel!

Det är en väldigt inspirerande bok som jag rekommenderar varmt. Eller bok och bok, den har mjuk rygg och är egentligen mer som ett stort tjusigt magasin än en traditionell bok. 

 

Hitta

  • Hos Bokus köpte jag boken Urban Jungle – Leva och inreda med växter
  • Urban Jungle Bloggers hemsida där man samlar inläggen från alla anslutna bloggare
  • Urban Jungle Bloggers på Instagram
  • Urban Jungle Bloggers på Pinterest

 

Tips och trix från Blomfantast

Skriv gärna upp dig för utskick från mig så får du gröna tips och trix rakt i mailboxen ett par gånger i månaden. Inget spammande jag lovar, bara härligt nörderi kring växter. 

 

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *