Odla Övriga tips till växtnörden

Planteringsbord i sommarstugan

I helgen var jag som vanligt i sommarstugan. Det är liten timrad trästuga som ligger vackert vid vattnet. Det här är verkligen min lilla oas i världen. Där kan jag pyssla utan att det känns kravfyllt, utan bara för att det är lustfyllt och rogivande.

 

planteringsbord

 

Mitt projekt denna helg var att fixa en trevlig plats att hålla till med plantering på. Inget avancerat, bara något som gör det mer praktiskt när man håller på och slabbar med jord. Ett enkelt hemmasnickrat bord med en hylla ovanför där krukor och andra nödvändigheter kan förvaras. Jag har målat bordet och hyllan i samma färg som huset för att det ska bli mer harmoniskt för ögat.

Förövrigt är terakottakrukan i mitten av hyllan så som jag önskar att alla mina krukor såg ut, rejält patinerad av åratals användning. Jag kommer att göra ett inlägg lite längre fram om hur man kan göra för att krukorna ska se mer använda ut direkt. Det är ju inte alltid man har tålamod att vänta flera år på det där utseendet man vill ha.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *