Övriga dekorativa växter

Inspirerande sommarblommor

Jag har hittat en sån underbar bok på ett antikvariat, 59 buketter från min trädgård och lite till av Denise Grünstein. Tyvärr verkar den inte finnas tillgänglig i bokhandeln just nu, men förhoppningsvis ger förlaget ut den igen. Det är den värd.

 

 

Denise Grünstein, som är fotograf och konstnär, har skapat de vackraste bilder utifrån buketter hon plockat i sin egen trädgård. Så oerhört inspirerande! Tänk att ibland ganska oansenliga små blommor kan framträda så fint om de bara hamnar i rätt sällskap. Förutom de tjusiga bukettbilderna så innehåller boken små dagboksanteckningar med utgångspunkt i trädgårdspysslandet under året.

 

 

Ännu ett projekt att lägga till raden av saker jag vill göra. Nästa år ska jag se till att odla fina ettåriga sommarblommor som jag kan plocka in och skapa fina buketter av.

Ett tips för bukettinspiration deluxe är Instagramkontot @paulina.velobloom. Kontot är fyllt av Paulinas vackra buketter som hon skapat av olika sommarblommor hon odlat själv.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *