Blomfantast tipsar Gör det själv och andra tips och trix

Blandade tips!

Här kommer ett tipsigt inlägg om ditt och datt jag fastnat för den sista tiden.

Växttips – pelargonen ‘Crocodile’

Pelargoner kan också ha roliga blad!

Jag passade på att köpa på mig lite olika varianter av pelargoner när Pelargonhuset hade höstutförsäljning för ett par veckor sedan. Det var halva priset på allt så jag fick massor för en liten peng. Bland annat den här pelargonen, som heter Crocodile och har fina nätmönstrade blad.

DIY-tips – amplar

Har du också fastnat i ampelträsket? När man väl börjat är det svårt att sluta knyta. Jag har ju tidigare tipsat om hur man knyter enklast möjliga ampel, men det finns också lite mer arbetade amplar som man kan göra själv. Och det behöver inte vara svårt, kika på det här klippet!

Boktips!

Jag har tipsat om den här fina boken för länge sen i bloggen, men den har under lång tid varit slut hos förlaget. Den svenska utgåvan är fortfarande slut, men den engelska varianten finns nu hos CDON.

Adventspysseltips

Köp en stor metallring och bind en assymetrisk krans av sådant grönt du har tillgång till. Vips har du en tjusig dekoration för väggen! Metallringar kan du hitta i pysselbutiker som till exempel Panduro och Skapamer.se.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *