Krukväxter

Veckans växtfix

Inlägget innehåller en reklamlänk till min egen webbutik Pysselgumman

Det har blivit lite fixande med växter den här veckan, det har varit så mycket annat jobb. Men ett par saker utöver att vattna har jag ändå gjort.

Jag har till exempel köpt mitt livs första Begonia! Det är den du ser på bilden ovanför. Jag hade ingen aning om att det fanns så många häftiga sorters Begonior. Jag har alltid sett framför mig den här lite trista blommande varianten man brukar hitta i mataffären, men det finns en hel värld av Begonior att upptäcka! Det här är en Rexbegonia Titica. Bladen är så vackra att de nästan ser konstgjorda ut.

När jag höll på och fotade den här fina krukhängaren från Affari till min webbutik så insåg jag att den passade så bra i mitt fönster att jag var tvungen att behålla en för egen del. Nu pryder den vardagsrumsfönstret med en kruka Plättar i luften. Så kan det gå!

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *