Gör det själv och andra tips och trix

Att vika pappersstjärnor

Jag hade egentligen göra en liten bildguide över hur man viker de här klassiska pappersstjärnorna, men med tanke på hur svårt jag själv tyckte det var när jag kikade på olika bildguider för dessa stjärnor så beslöt jag mig för att låta bli. Jag skulle inte kunna få till det tydligt nog. För de är kluriga att få till innan man förstått hur man gör, men när man väl förstått, ja då är de hur enkla som helst.

För mig var den här Youtubefilmen det som hindrade mig från att kasta in handduken. Den är så långsam och pedagogisk att jag till slut fattade. Och när polletten väl trillade ned så blev jag så glad att jag drabbades av mani. Jag ägnade en hel söndag till att vika stjärnor på löpande band!

Här ligger nu resultatet och väntar på att få snören för upphängning. Så småningom ska de hamna i årets julgran har jag tänkt mig.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *