Personligt

Lugna sköna dagar

Vi firar jul i vår stuga i fjällen. Vi har gjort det de senaste åren och det är så himla skönt. Endast vi i familjen och inga som helst tvång och måsten. Bara fokus på vila och mys.

Den dagliga rutinen innebär en skidtur på några kilometer, sedan får man slänga sig i soffan med den bok man håller på med. Jag drogs förövrigt med av GW:s boktips och har börjat med boken Åtta månader av Magnus Montelius. Verkar lovande.

En annan daglig uppgift är att fundera över vilken god mat som måste lagas. Det blir inte så mycket julmat hos oss, utan mer fokus på olika favoriträtter. Tyvärr domineras min tio-i-topp-lista av olika former av pastarätter. Jag mår mycket bättre om jag inte äter så mycket kolhydrater, men det vattnas i munnen bara jag tänker på pasta!

Jag har det med andra ord inte så värst jobbigt just nu. Och jag hoppas verkligen att även du som läser här får en skön och vilsam jul! Med det så säger jag hej då och på återhörande efter julhelgen!

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *