Shoppa växter på Tradera

Shoppa växter på Tradera

Det är ju rätt fantastiskt det här med Tradera, man kan hitta allt där. Inte minst växter av det mer sällsynta slaget, sådana som inte finns i blomaffären. Det finns verkligen många växtnördar där ute som vill dela med sig av sina favoritväxter.

Det här Palettbladet (Coleus Gilda) budade jag hem häromveckan och den låg i brevlådan ett par dagar senare. Sticklingen hade klarat transporten fint och kom fram i prima skick. Bara att stoppa ned i jorden och invänta att den växer till sig.

 

 

Mitt andra fynd var tre stycken sticklingar av Silverranka. De är nu planterade i kruka och jag har tänkt mig att göra en växtgardin i köket av dem.

 

 

Målbilden är nåt åt det här hållet som jag visade i ett inlägg från förra veckan.  Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *