Krukkavalkad med grekisk touch

Krukkavalkad med grekisk touch

Det drar sig så sakteliga mot höst och då blir jag alltid mer sugen på att boa in mig och fixa till det mysigt hemma. Här kommer några krukor jag kikat lite extra på inför höstboandet.

Kruknyheter från Affari

Det här krukorna från Affari gillar jag. De kanske inte helt optimala för alla typer av växter, men otroligt snygga. Får lite känsla av antikens Grekland. Tjusiga som golvkrukor mot en ruff putsad vägg.

Krukorna finns även i en gråsvart variant.

Kruka från Wikholm form

Lite mer romantisk känsla av det antika Grekland. Fint det med. Får för mig att det skulle passa bra med en stor murgröna i den här krukan.

Kruka Wikholm form

Ännu en tjusig kruka antik grekisk känsla. Fint med ett träd i, men växten får gärna vara lite högre så att proportionerna stämmer bättre. Tänker mig att krukan skulle vara superfin till en uppstammad Dr Westerlund med en maffig krona.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *