Krukväxter

Veckans växtfix

Den här veckan har jag varit på en liten minisemester. Bara några dagars hemester, men ändå.

I vanlig ordning så flyttade jag in de törstiga paletterna en bit i rummet. Vår tonåring stannade hemma, men jag litar inte riktigt hans vattnings-skills 🙂 Vi brukar köra med Facetime när han ska vattna och det funkar för det mesta rätt bra, men lite Blair witch project är det allt. Skräckfilm med hjälp av skakig handkamera. Så jag tog det säkra före det osäkra och gjorde en liten omgruppering.

Turen gick till Ulvön, en riktig pärla som ligger ute i havet vid Höga kusten. Mysigt, pittoreskt och alldeles fantastiskt väder. Dit ska jag absolut åka fler gånger!

På vägen hem över Höga kusten bron. Vackert!

Väl hemma upptäckte jag att min hibskus Snow queen fått en utslagen blomma. Glad som attan att jag hann få se den. De är nämligen rätt förgängliga hibiskusblommorna, 1-2 dagar är de utslagna innan de ramlar av.

  Gillade du det här? Tryck på hjärtat!
Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *