Personligt

Sportlov, växter på villovägar och en ny tidning

Så har sportlovsveckan nått hit till “Sibiren” där jag bor. Efter att knappt ha haft snö på marken, denna konstiga vinter, så vräker snön ner helt plötsligt. Det är så dags! Nu när jag precis börjat fantisera om vårplanteringar.

Köksväxterna har flyttat in i vardagsrummet!

Vi gör om köket här hemma. Det kommer att bli superbra, men är ju ganska jobbigt under tiden det pågår. Bara det där med att få till nån mat när allt man har att tillgå är en micro! Det blir rätt mycket hämtmat kan jag säga.

Alla köksväxter har fått flytta in i vardagsrummet i väntan på att det ska bli klart. Hade smått ångest när jag skulle plocka ned växtgardinen. Nåt enstaka blad blev mosat, men på det stora hela gick det bra.

Ny tidning!

Blomfantast No 6

Vill du läsa min senaste tidning så kan du köpa nedladdning av Pdf och onlinebläddring här.
Det kostar numera en liten slant, närmare bestämt 15kr för ett enstaka nummer. Jag hoppas du ska tycka det är värt dessa kronor.

Varför kostar tidningen pengar nu?

Det enkla svaret är att tidningarna tar lång tid för mig att producera. Jag gör ju allt själv.

Men nu är det sportlov och skidåkning i fjällen som gäller. Det kan alltså bli lite tyst från mitt håll den här veckan.

  Gillade du det här? Tryck på hjärtat!
Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *