Att leka tidning

Jag fick precis hem den tryckta versionen av min senaste tidning om Palettblad. Himla söt i sitt A5-format.

Min 7-åriga dotter blev väldigt inspirerad och säger att hon också vill “leka tidning”, vilket säger en del om vad hon tycker jag pysslar med.

Den här ska nu skickas ut till de som är Guldmedlemmar hos Blomfantast. Som Guldmedlem får du tillgång till låsta sidor på bloggen och kan ställa frågor och diskutera växter med mig hur mycket du vill. Du får även en tryckt tidning i brevlådan när den kommer ut (ungefär varannan månad). Guldmedlemskapet kostar 4 dollar i månaden (ungefär 40kr) och kan avbrytas när som helst. Du blir medlem här via Patreon.

Nästa gång ska jag försöka göra fler sidor i tidningen. För även om jag tyckte jag jobbat hårt med att få ihop många sidor den här gången, så blir det ju ganska tydligt när man håller den i handen rent fysiskt att den är lite tunn. Tunn men gullig.

Jag har så smått börjat skissa på nästa tidning och har tänkt att den till viss del ska handla om Monstera, men även om andra växter. Vi får se hur mycket jag hinner här i december, men målet är att den ska komma ut i början av januari.Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *