Lite om hur jag tänker mig Blomfantast framöver

Lite om hur jag tänker mig Blomfantast framöver

Min blogg har vuxit rejält under det senaste året och jag är otroligt glad och tacksam att så många läser och följer Blomfantast!

Hur roligt det än är så är det rent krasst så att det tar väldigt mycket tid att skapa bra och informativt innehåll till bloggen. Och är det nåt man kan säga om tid så är det att det är en bristvara! Ganska ofta är det så att jag måste prioritera jobb som ger pengar framför att skriva material till Blomfantast.

Jag får också väldigt många mejl med bilder, där man vill ha konkreta tips på hur man beskär framförallt Palettblad. Hur kul det än är så är det ett gratisarbete som tar tid.

Jag har fått en hel del förfrågningar om att göra reklam för diverse produkter, men hittills har jag inte nappat. Det måste vara en produkt eller ett företag jag helhjärtat kan rekommendera om det ska vara aktuellt och sådana förfrågningar får jag ärligt talat aldrig!

Hur ska jag då kunna fortsätta lägga så mycket tid på att göra material till blogg och magasin?

Jo. Jag har skapat en medlemsklubb. Ett slags medlemskap där man får tillgång till premiuminnehåll och lite extra omsorg. Det betyder att vissa inlägg kommer att bli låsta för andra än medlemmar framöver.

Två nivåer av medlemskap

Jag har tänkt mig två nivåer av medlemskap.

Nivå 1

Den första nivån kostar ungefär 10 kronor per månad (1 dollar). Då får du:

Tillgång till låsta medlemssidor och inlägg på bloggen

Möjlighet att ladda ner Blomfantast magasin som pdf

Q&AFrågestunder öppna enbart för medlemmar.

Coachning. Fråga om just dina krukväxter. Du kan till exempel skicka en bild för att få tips hur du ska beskära ditt palettblad.

Nivå 2

Den andra nivån kommer att kosta ungefär 40 kronor per månad (4 dollar). Då får du:

Förutom allt i nivå 1 kommer du även få en tryckt upplaga av Blomfantast magasin i brevlådan när nya nummer kommer ut (ungefär var tredje månad).

Bli klubbmedlem genom Patreon

Medlemsklubben finns tillgänglig genom Patreon. Du kan betala ditt medlemskap med kort eller Paypal och du kan när som helst avbryta ditt medlemskap. Det är en säker sida, så du behöver inte vara orolig.

Patreon är ett bra sätt att direkt stödja bloggare, poddare eller youtubers som du gillar. Genom att ladda ner Patreon-appen till din telefon kan du lätt hålla kontakt med de personer som du stödjer.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *