Om vad jag egentligen pysslar med

Om vad jag egentligen pysslar med

Jag pratar inte så mycket om vad jag gör i “det civila” här i bloggen. Blomfantast är ju mitt andningshål, min paus från vardagen om man så vill. Jag har skrivit nåt inlägg längre tillbaka i tiden om det, men sedan har jag liksom lämnat det därhän och tänkt att det inte är så intressant.

Men som några av er upptäckt så driver jag ett företag som heter Pysselgumman. Jag har en webbutik där jag säljer inredningsdetaljer och lite annat smått och gott. Några av Sveriges alla tusentals Palettblad China rose kommer från sticklingar jag sålt i min butik. Så på dagarna står jag och packar ordrar (inte så rafflande kanske), lägger upp nya artiklar i butiken och fixar med allt mellan himmel och jord som man måste göra när man driver ett litet företag.

Min arbetsplats när jag inte står på lagret och packar.

Jag är också skribent och skriver texter åt andra som behöver det till sina webbsidor. Det kan vara produkttexter eller annan form av informativ text man behöver hjälp med. Det är nåt jag gillar mycket och ska försöka ägna mig mer åt. Det har ju den fördelen att man kan syssla med det var som helst. Även om jag helst sitter hemma vid min dator så är det en enorm frihetskänsla att veta att jag kan göra det någon annanstans om jag skulle vilja.

Det fina med att ha ett företag som heter Pysselgumman är att det ryms nästan vad som helst i företagsnamnet. Kommer jag på nåt nytt jag vill hålla på med så passar det alltid in, för en pysselgumma kan ju göra lite vad som helst 😀

  Gillade du det här? Tryck på hjärtat!


2 thoughts on “Om vad jag egentligen pysslar med”

 • Hej!

  Jag har nydligen fått en present av min dotter Jannika.
  Hon har en importerad kaktus från mexico.
  Nu undrar jag, hur får man en kaktus att blomma effektivt men snabbt?

  Kramar karin från hålland

  • Hej Karin!
   Jag är inte superbra på kaktusar, men jag har för mig att jag läst någonstans att de behöver få vila för att de ska komma igång med att blomma. Ställ svalt (10-15 grader) och ljust under vintern och vattna mycket sparsamt. Ta fram på vårkanten och väck den till liv i ett soligt fönster. Nåt sånt har jag läst.

   Ha det gott!
   /Bodil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.