Personligt

Hej då stugan

Så är det då dags för årets stängning av sommarstugan. Det är ingen vinterbonad stuga, så det funkar helt enkelt inte att vara där när det är kallare. När temperaturen drar sig mot minusgrader på nätterna så fryser vattnet och det är inte kul.

Hur som helst är det alltid lika vemodigt. Jag älskar den där lilla stugan i skogen.

Idag plockade jag med mig alla mina fina Mårbackapelargoner hem. Det som från början var två Pelargoner har växt till tio. Hur ska jag ens få plats?

Eftersom jag saknar svala och ljusa platser där jag kan “glömma bort” Pelargonerna så kör jag vidare på min egen variant. Ett ljust trappfönster i rumstemperatur, där ska de få stå. Det funkade ju utmärkt förra året, så jag räknar med att det gör det igen. Alltid lika roligt att bryta mot “regler” och se att det går bra i alla fall!

  Gillade du det här? Tryck på hjärtat!
Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *