Inredning

Dagens växtfix

Minstingen börjar första klass den här veckan, hon börjar bli så stor lillgumman! Förra veckan fixade jag en skrivbordshörna till henne så att hon har ett ställe för läxläsningen i sitt rum.

Rosa är favoritfärgen. Helst ska allt vara rosa, men jag lyckades få henne att nöja sig med en stol och lite skrivbordsattiraljer. Hon blev i varje fall jättenöjd med sin läxplats och sitter där och pysslar mest varje kväll. På önskelistan fanns också lite mer växter i rummet.

Jag hittade de här piedestalerna på Lagerhaus.se till en bra peng. Tyckte de var nätta och fina. Nu verkar den stora varianten trist nog vara slut i lager online, men kanske finns den fortfarande i butik?

Det blev en tur till Plantagen också. Fredskallan hade jag sedan innan, men Kalatean ( Calathea Miroscha) till höger köpte jag idag. Det är ett väldigt soligt fönster så jag får för mig att de ska trivas en liten bit in.

  Gillade du det här? Tryck på hjärtat!
Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *