Personligt

Bakslag

Lite bakslag är det ju att vakna till det här! Ett foto från mitt vardagsrumsfönster idag på morgonkvisten den 2:a maj. Visserligen bor jag i “Sibirien”, men ändå! Jag som nästan hade krattat klart gården och börjat fundera på planteringar i grönsakslanden ni ser på bilden. Man tappar ju nästan sugen.

Men det är bara att spotta upp sig och tänka att sol och värme snart är tillbaka. Då ska jag börja fixa i mina trädgårdsland och i år ska det bli bättre än någonsin!

Jag ska försöka göra några inlägg framöver om min utveckling i odlandets konst. Jag är på inga sätt något proffs, men det är roligt och jag tänker att det blir en variation till alla krukväxter här i bloggen.

  Gillade du det här? Tryck på hjärtat!
Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *