Personligt

Påskvila

På den här bilden finns det jag gillar allra mest: växter och böcker. Två sidor av samma mynt tänker jag. För det här med att pyssla med växter är att gå in i sig själv och reflektera en stund under tiden man fixar och donar och samma sak är det ju med riktigt bra böcker. Man sjunker in i dem och man funderar och reflekterar.

I helgen blir det påskgodis och en trave böcker. Inte just Maria Lang som på bilden ovanför. Den har jag läst för längesedan, men omslaget är så fint att jag ville ha det med på bild. Däremot står Jonas Gardells Till minne av en villkorslös kärlek och Karin Smirnoffs Jag for ner till bror på läslistan.

Förutom det ska jag spankulera runt i trädgården som börjat tina fram under snön och fundera på allt som ska göras och i vilken ordning jag bör ta det. Kanske lyfta på nån kvist som blåst ner och bära bort den, inte mer än så. Det ska bli så vilsamt och härligt.

Önskar alla en fin påskhelg!

  Gillade du det här? Tryck på hjärtat!
Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *