Om växtinspiration i mäklarbilder

Om växtinspiration i mäklarbilder

Som växtnörd så söker sig blicken alltid mot växterna i olika sammanhang. När jag slösurfade runt på Hemnet häromkvällen kikade jag som vanligt mest på växterna och hittade lite smått och gott.

Bildkälla: Historiska hem

Jag fastnade för den här triangelformade hyllan. Perfekt om man vill bygga växter på höjden i ett större fönster. Efter en googling insåg jag att det måste vara en hylla från Lagerhaus. Tyvärr verkar just den här med tre våningar vara slut i lager, men det finns en med två våningar som också är fin. Jag funderar starkt på en sådan till kryddodlingen i mitt köksfönster.

Bildkälla: Historiska hem

Sen blev jag helt kär i den stora växten på hyllan och funderar över vad det kan vara för en växt. Är det nån slags Aralia mån tro? Dessutom var det så snyggt med ett kopparkärl som ytterkruka. Det blir till att ge sig ut på loppis och leta koppar som är så där gammal och mörknad i färgen!

Bildkälla: Historiska hem

De flesta skulle nog tänka: “Hjälp, vilket litet och opraktiskt kök” när de ser den här bilden. Själv spanar jag mest på olivträdet och funderar på var jag skulle kunna klämma in det i min djungel så att det ser så där snyggt och stylat ut. Himla tjusigt med tavlorna i bakgrunden måste jag säga!Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *