Allt du behöver veta om Dr Westerlund

Allt du behöver veta om Dr Westerlund

I helgen har jag struntat i trista måsten och istället ägnat mig åt att pyssla ihop en liten tidning. Eller det är kanske mer ett infoblad, för det blev inte så många sidor. Men oj så roligt det var, jag tror att jag ska göra mer sånt här framöver.

Kika igenom, kanske hittar du lite matnyttig information om Dr Westerlund som du behöver. Det mesta finns förstås redan i bloggen, men det kan vara trevligt att ha allt samlat på ett ställe.

Blomfantast – Dr Westerlund

Tips och råd kring hur du sköter din Dr Westerlund2 thoughts on “Allt du behöver veta om Dr Westerlund”

  • Jag tycker att det är otroligt svårt att hålla dem fina över vintern. Mina tappar otroligt mycket blad och ser rätt sorgliga ut. Och sen till våren tar de fart. Några tips om hur jag ska hantera dem över vintern?

    • Håller med! Det är nästan hopplöst att hålla dem fina vintertid. De vill vila, så det är nog inte så mycket att göra åt. Jag brukar rensa bort allt fult eftersom det dyker upp och sedan gå hårt åt med saxen på vårkanten när solen letar sig tillbaka. Då kommer det snabbt nytt fräscht som gör dem fina igen. Problemet med det är ju att man mest troligt får med sig de kvistar som ska bli blommor. Vill man ha blommor på sin Dr Westerlund så måste man klippa ned på hösten istället och då har man ju lik förbaskat en anskrämlig Dr Westerlund i fönstret under vintern 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *