Snygga vattenkannor som tål att tittas på

Snygga vattenkannor som tål att tittas på

I det här inlägget förekommer reklam i form av länkar

Jag bor i hus och har växter mest överallt och på båda våningarna. Jag vill gärna ha vattenkannorna ståendes strategiskt lite här och där i nåt fönster eller synligt någonstans för att säkert komma ihåg att vattna mina kära växter. Nu kan man förstås använda en petflaska eller nåt liknande, men här är jag lite kräsen. Jag vill gärna att det ska se estetiskt ut om jag ska ha den ståendes framme.

Nu är jag på jakt efter en ny vattenkanna och har kollat runt lite på nätet. Lite skralt tycker jag det är med riktigt snygga vattenkannor, men några jag gillar har jag hittat.

 

Budgetvarianten

 

Den här kannan tyckte jag var lite kul eftersom den ser ut som en gammaldags oljekanna. Osäker på om pipen blir opraktisk. Den rymmer 2 liter vatten och finns hos Odla.nu för 99kr.

 

Mellanvarianten

snygga vattenkannor

Den här kannan tyckte jag var snygg i sin enkelhet, lite stramt skandinavisk i designen. Den kommer från House Doctor och finns hos Svenssons i Lammhult för 341kr. Den rymmer 1,5 liter.

 

Lyxvarianten

Den här tycker jag verkar ha en praktiskt lång pip. Det är inte alltid så lätt att komma åt att vattna mer buskiga växter. Den finns i ett flertal färger och jag är osäker på om jag gillar den gröna eller den svarta bäst. Men grönt passar ju in i djungeln jag har. Den kommer från HAW och finns hos odla.nu för 698kr. Den rymmer 1 liter. 

Nu återstår bara att bestämma sig, men jag lutar åt mellanvarianten från House Doctor. Den ser praktisk ut och kommer passa bra i mitt hem.

 1 thought on “Snygga vattenkannor som tål att tittas på”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *