Vad jag gör när jag inte pysslar med växter

Vad jag gör när jag inte pysslar med växter

Vad gör en nördig Blomfantast i det civila?

Jo, jag driver en inredningsbutik på nätet. På dagarna är jag Pysselgumman, som min butik heter,  och står och packar paket så det står härliga till. Fixar med att beställa nya varor, fotar, lägger upp artiklar och allt annat som hör till det.

Ursprungligen är jag gymnasielärare och länge drev jag min butik som ett sidoprojekt bara för att jag tyckte det var så roligt. Inredning har nämligen alltid varit ett intresse för mig. Så småningom gick det inte att förena de båda jobben, det blev helt enkelt för mycket jobb för att hinna med ett liv utanför. Då gjorde jag slag i saken och sa upp mig från min trygga anställning som lärare. Jag har inte ångrat mig en dag. Det är så himla kul och kreativt att driva företag. Även om det är massor av jobb så ger det mycket tillbaka och ingen dag är egentligen den andra lik.

 

 

På kvällarna blir jag växtnörden som går omkring och pysslar med mina växter och skriver den här bloggen. Det är en makalöst rogivande sysselsättning. Förutom bokläsning, min andra stora hobby, så vet jag inget mer avstressande än det.

  Gillade du det här? Tryck på hjärtat!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *