Blomfantast tipsar

Crazy plant lady – fixa stilen

I mitt tipskollage nedan förekommer adlinks/länkar till köpställen.

Visst kan man inspireras av mysiga engelska serier som utspelar sig på landsbygden? Jag kan känna en längtan efter att klä mig som sinnebilden av en engelsk country lady. Så där boho-chic med stråhatt, löst sittande klänning, stövlar och sekatören i högsta hugg.

 

Bildkälla

Nåt åt det här hållet kanske?  Men allra helst med en blommig kimono av nåt slag över ett par sköna tights. Kanske inte den mest praktiska klädseln om man ska vara ute i trädgården och gräva i jorden, jag ser mer framför mig att jag går runt och knipsar några blommor till buketten. Kanske plockar bort något visset, lite Jane Austen-aktigt så där.

 

1)  Jag hittade en kimono dekorerad med blommor hos Zalando som jag blev helt kär i. Tyvärr var den slut i större storlekar än 34, så det blev inget köp. Men om du söker på Kimono hos Zalando så hittar du en hel uppsjö av fina drömmiga Kimonos som gjorda för att dansa runt i trädgården i.

2) En stråhatt för att skydda sig mot solen är ett måste, den här kommer från Vero Moda.

3) Ett par korta stövlar för det våta gräset, Hunter.

Ungefär så där kan min längtan efter vår och sommar sammanfattas, dröm och verklighet i en salig blandning. En sak är dock säker, i sommar ska jag odla mängder av ettåriga sommarblommor. Såna man kan knipsa och plocka in utan att det skapar fula hål i rabatten. Och en blommig kimono SKA jag ha.

  Gillade du det här? Tryck på hjärtat!
Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *