En perfekt planteringsplats

En perfekt planteringsplats

En av anledningarna till att jag var rätt slö med att plantera om och pyssla med mina växter förr om åren var att jag inte hade något bra ställe att hålla till på. Jag tyckte det var jobbigt att få blomskräp och jord över precis hela köket så jag drog mig verkligen för att ta fram jordpåsen.

 

Planteringsplats

 

När vi för ett par år sedan byggde ut huset lite grand, så gjorde vi om det gamla garaget till ett stort arbetsrum. Förutom att där fanns plats för riktigt långa skrivbord och andra nödvändigheter så fanns det också plats med en praktisk bänk med ho. Den är nu min alldeles perfekta växtpysselplats. Där står jag och fixar med blommor som behöver ansas, planterar sticklingar och planterar om diverse växter.

Under själva vattenhon så finns en stor utdragslåda där jordpåse, kompost och annan skräpsortering får plats. I den söta hyllan ovanför förvarar jag alla mina sticklingsvaser och andra nödvändigheter för växterna.

Från att ha varit nån som visserligen gillade växter, men hellre slängde och köpte nytt än planterade om, så har jag nu blivit en riktig nörd som verkligen älskar att pyssla med mina gröna älsklingar.Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *